به گزارش قدس آنلاین وزیر صنعت، معدن و تجارت در آیین افتتاح بزرگترین خط تولید سیمان کشور ضمن تشکر و قدردانی از صنعتگران و فعالان این حوزه با اشاره به رشد بیش از ۵۰ درصدی ۲۷ رشته صنعتی در فروردین ماه سال جاری، تعمیق ساخت داخل در کنار افزایش تولید در صنعت سیمان را یکی از افتخارات ارزشمند جمهوری اسلامی عنوان کرد.
علیرضا رزم حسینی گفت: ظرفیت تولید سیمان در کشور ۸۰ میلیون تن و نیاز کشور به این محصول حدود ۷۰ میلیون تن است؛ کشوری که روزی وارد کننده سیمان بود امروز به یکی از کشورهای صادر کننده این محصول تبدیل شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت رشد تولید سیمان را ۱۳ درصد عنوان کرد و افزود: در کنار افزایش رشد تولید، تعمیق ساخت داخل در صنایع سیمان نیز یکی دیگر از افتخارات این صنعت است.
طبق توضیحات رزمحسینی تحریمهای ظالمانه علیه کشور موجب تقویت و رشد صنایع مختلف کشور شده است، بطوریکه در حال حاضر ۸۰ درصد از کارخانجات سیمان در سراسر کشور در نتیجه اعتماد به توان داخلی ساخته شده اند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه صحبتهای خود، صادرات غیرنفتی در سنوات گذشته را موثر در توسعه صنعت و افزایش تولید داخل دانست و تصریح کرد: اگر صادرات غیرنفتی در این سال ها وجود نداشت در تامین مواد اولیه برای تولید با مشکل روبرو می شدیم؛ خوشبختانه با همت فعالان اقتصادی و سیاست گذاری های مناسب، توانستیم علیرغم فشار ناشی از تحریم ها و شیوع بیماری کرونا به رشد صنعتی ۸ درصد دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه در فروردین ماه سال جاری در ۲۷ رشته صنعتی، کشور شاهد رشد بالای ۵۰ درصد بود، اظهار داشت: با توجه به شرایطی که وجود دارد پیشبینی میکنیم این آهنگ رشد تولید و در کنار آن تجارت بینالمللی ادامه پیدا کند.
رزم حسینی با تاکید بر سیاست وزارت صمت مبنی بر حمایت از تولید داخل، به سابقه طولانی صنعت سیمان در کشور اشاره کرد و با استناد به ظرفیت ۸۰ میلیون تنی تولید در سیمان، آنها را فرصتی خوب برای ساخت کشور توصیف کرد.
گفتنی است امروز ۱۱ خرداد ماه بزرگترین خط تولیدی سیمان کشور با ظرفیت تولید روزانه ۸ هزار و ۵۰۰ تن سیمان با تکیه بر توان داخلی، بازسازی و با حضور وزیر صنعت راه اندازی مجدد شد .
شرکت سیمان آبیک، در زمینی به مساحت تقریبی 500 هزار متر مربع و با زیربنای بیش از 29 هزار متر مربع در استان البرز با ظرفیت سالانه 2 میلیون و 800 هزار تُن سیمان پرتلند خاکستری مشغول فعالیت است.
میزان سرمایه در گردش این واحد تولیدی 1200 میلیارد تومان درسال عنوان شده است و با صادرات محصولاتی مانند کلینگر و سیمان پرتلند در بازارهای جهانی نیز فعالیت دارد.
شایان ذکر است این واحد تولیدی موجب اشتغالزایی یک هزار و ۲۰۰ نفر بصورت مستقیم و نزدیک به سه هزار نفر به صورت غیرمستقیم شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه خود به استان البرز، ضمن بازدید از این واحد تولیدی، از نزدیک در جریان روند فعالیت این شرکت و نیز مشکلات، نیازها و ظرفیتهای آن قرار گرفت.
انتهای پیام/
نظر شما